Вратарят на Левски Николай Михайлов публикува емоционално съобщение в социалните мрежи

...
Вратарят на Левски Николай Михайлов публикува емоционално съобщение в социалните мрежи
Коментари Харесай

Николета Лозанова и Николай Михайлов с емоционални публикации в социалните мрежи след ражденето на дъщеря им

Вратарят на Левски Николай Михайлов разгласява емоционално съобщение в обществените мрежи дни откакто половинката му, Николета Лозанова, го подари с щерка - Борислава. 

Ето какво написа той: 

" Още от предишния век, безусловно, бяхме едно цяло...вече " цялото " е напълно приключено и изцяло напълно! " Б...... ", като " Борислава ", само че и като ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ! На първо място на дамата, която години наред ми демонстрира какво е същинска обич, а в този момент и какво е " смисъл ", дарявайки ме с НЕЯ! Благодаря и на фамилията ми, че бяха до нас от " старта " до " финала ", както и на всички, които ликуват и честват с нас най-голямата " победа " - да станеш родител! Благословен съм, бъдете и вие! ". 

Постът на Николета Лозанова пък гласи: 

" Вече 10 дни мълча, не тъй като нямам какво да кажа, а тъй като същински имам нужда да бъда единствено със фамилията си и с никой различен. Това са хората, които постоянно са били и ще бъдат до мен и са очевидци на тази мечтана бременност, която се трансформира в същинско тестване за мен и тях. Толкова мечтана, само че и толкоз мъчителна, че мъчно намирам с думи да опиша живота ни през последните месеци... Достатъчно е единствено да кажа, че той се промени вечно. Често си припомням за Коледата прекарана в болничното заведение, за фойерверките на Нова година, които гледахме с Николай от прозореца и за страха, който покриваше лицата ни...

Николай...Човекът, който за мен е и начало и край и всичко... И постоянно ще бъде! Защото той не е просто любовта, той е част от мен и моята душа. Той е всичко това, за което може да мечтае една жена и не ме остави даже за секунда сама през миналите 9 месеца.

Благодаря и на теб Борислава, за това че появяването ти в живота ни, с Никол и Николай осмисли целия ни свят!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР